I Stockholm kan du boka ett efterlängtat blombud

08 juni 2022
lily_hansen

editorial

Vad vore livet utan underbara blommor? Troligtvis ganska trist och färglöst då världens alla blommor lyser upp i en mängd med olika vackra färger. Och för att inte tala om doften, som i det flesta fall är helt underbar. Det finns ett undantag och det är drakkallan som även kallas för svinröv. Den växten vill man inte så gärna stoppa näsborrarna i.

Under sommaren kan vi plocka fina blommor ute i naturen som vi kan ställa i en vas. Men ofta så står våra vaser i ett skåp och väntar på innehåll. Vet du någon som gärna skulle vilja ta emot en bukett med färgsprakande blommor? Om du inte kommer på någon bra anledning att ge bort en blombukett så är det inga problem. Du kan ge bort ett fång röda rosor eller några andra blomster till vem som helst, det behövs ingen anledning alls.

 

blombud

 

Måste man leverera blommor på egen hand?

Nej, det behöver man inte alls göra då det går bra att låta en vän överlämna blommorna till mottagaren. Men vissa gånger är det bättre att låta ett blombud i Stockholm sköta leveransen. Du kan skicka ett så kallat blommogram som du beställer i en blomsterbutik. Behöver du hjälp med rätt val av blommor så kan du rådfråga personalen som för det mesta är utbildade florister. 

När du beställer det som du önskar att skicka får du själv välja leveransdag. Ett blombud kommer att leverera den fina överraskningen ända fram till dörren. Du har möjlighet att skicka med ett kort där du kan skriva din hälsning och vem avsändaren är. Eller du kanske är en hemlig beundrare som vill skicka några röda rosor till någon?

Att skicka ett blombud är väldigt populärt till en person som fyller år, är sjuk, gått i pension, tagit studenten eller till nyblivna föräldrar.  

Fler nyheter