Ta hjälp från flyttfirma som erbjuder den eller de tjänster du är i behov av

03 mars 2022
cecilia_olsson

editorial

Flytthjälp är något som kan underlätta väldigt mycket och vissa gånger är det helt avgörande för att flytten över huvud taget ska kunna genomföras. Behovet av hur mycket hjälp som behövs kan också variera väldigt mycket. Ska till exempel ett helt företag flyttas så krävs det i regel betydligt mycket mer jämfört med om det är ett bohag som ska från en lägenhet till en annan. Även distansen flyttlasset ska transporteras kan ha inverkan samt de förutsättningar som finns. 

Fundera över vilken flytthjälp som behövs och önskas

Inför en flytt så är det alltid bra att ta sig en funderare över hur mycket hjälp som behövs. Finns det tillgång till lastbil och/eller släp för att kunna frakta alla möbler och prylar? Det är sällan bohaget är så litet att det är möjligt att få in det i en personbil, trots flera vändor.

flyttfirma

Fler frågor som bör ställas är om det finns tid och möjlighet att packa hela bohaget innan flyttdagen anlänt? Finns styrkan att bära möbler och dylikt vid lastning och lossning? och finns tiden att packa upp och montera allt när bohaget väl är på plats? Det är sådant som (förutom budgeten) kan avgöra vilken sorts flytthjälp som kommer att behövas. Så fort det står klart vilka behov som finns gällande flytthjälp och ett flyttdatum är satt så bör man kontakta den flyttfirma som önskas. 

En flyttfirma som kan hjälpa sina kunder med precis vad de behöver

En flyttfirma som anpassar sina tjänster efter de behov kunderna har är Stadsbuds 2:an. De hjälper privatpersoner och företag att flytta både in- och utrikes. Uppdragets omfattning är upp till kunden och inget uppdrag är för stort eller för litet för Stadsbuds 2:an.

De erbjuder tjänster såsom bohagsbesiktning, packning, lastning och transport, lossning, uppackning samt demontering och montering av möbler. Mer information om vad Stadsbuds 2:an kan hjälpa till med finns på http://www.stadsbuds2an.se.

Fler nyheter