Städfirma i Malmö

16 maj 2022
jonas_olsson

editorial

Vill man anlita en städfirma i Malmö går det att ordna. Beroende på vilket slags uppdrag man vill ha utfört kan det vara olika städfirmor som kommer i fråga. En del specialiserar sig på flyttstädning medan andra vurmar mer för att ta hand om trappor och städa dem rena och fina. 

Somliga vill helst av allt städa i hus och hem medan ytterligare andra gillar att göra det fint på kontor. Så finns det ju även grovstädning av byggnader och lokaler samt en och annan fabrik.  Det ligger för några att ha sitt fokus där. Men en del vill helst av allt städa bilar och båtar.

Städa ofta eller sällan

Har man ett företag med många anställda som springer runt i korridorer och sitter på möten i olika lokaler kan det vara läge att städa lite mer än annars. I ett hem blir det troligtvis inte lika smutsigt men det kan ändå vara skönt med en regelbunden översyn. 

Det är upp till kunden att avgöra hur ofta den vill att ett städföretag kommer och gör rent. Varje  städfirma har sina rutiner och lägger sina scheman så att det passar kunderna. Vill man att de kommer med vissa intervaller brukar det vara lätt att ordna. 

 

städfirma

En städfirma i Malmö

Hur ofta intervallerna sker hos kunderna som en städfirma i Malmö har, är inte lätt att säga. Ibland är det en gång i veckan eller en gång i månaden. Kanske vill man bara ha en större rengöring en gång om året eller så vill man ha det dagligen. 

Det varierar även med årstiderna. På hösten och vintern är det vanligt att en kund vill ha tätare besök. Det blir slaskigt och smutsigt fortare när vädret är blött och det kan bli lite mer geggigt i entréer eller till exempel i ett trapphus. 

Fler nyheter