Prioritera din tid

31 oktober 2019
admin

Vardagens ekorrhjul snurrar obarmhärtigt på. Dag efter dag liknar den andra tills det så plötsligt blir helg. Då står du där med tvätthögar upp över knäna. Dammråttor stora som flodhästar och ve den som tappar fjärrkontrollen i soffan. Det är inte bara ohygieniskt utan förenat med livsfara att fiska upp den mellan soffkuddarna. Fredagskvällen passerar utan för mycket ångest, det är mörkt, det är mysigt. Ni tänder ljus och kryper ihop framför fredagsshowen på TV:n. Det är med dagsljuset som obehaget kommer. Genom fläckiga fönster sipprar solen in och i strålen dansar dammet liksom bara för att retas. Skurmoppen har möglat och fläcken på golvet har inte bara ändrat färg, den har samlat ihop kringflygande partiklar och har nu ett luddigt yttre hölje. Men det finns ett annat scenario.

 

 

Härliga helg

 

Låt följande inspirera dig. Det är fredag eftermiddag, du kommer hem efter en tung arbetsvecka. Det luktar rent redan i hallen och du snubblar inte över barnens skor. I vardagsrummet ligger tvätten vikt i prydliga högar. Fjärrkontrollen ligger på soffbordet som är förvånansvärt blankt. Städfirman har varit där. Ingen disk som torkat ihop i barnens rum. Inga mystiska fantasidjur av dammansamlingar. Och du, du använder tiden istället till att förhöra dig om hur barnens dag varit. Städfirma i Göteborg kan hjälpa dig till att prioritera din tid. Lej bort städning till en städfirma som kan förstå dig och dina behov så du kan prioritera familjen istället. 

 

Tiden är framtidens valuta

 

Tiden är förutspådd att bli den största valutan i framtiden. Det tar tid att arbeta, det tar tid att transportera sig till arbetet. Det tar tid att handla på vägen hem eller från arbetet. Allting tar tid och ändå har dygnet bara 24 timmar, det kommer knappast att ändras. När äldre människor berättar vad de ångrat mest med sitt liv toppar mer tid med familjen listan.

Fler nyheter